Ruger SFAR .308win 20″

-14% Off

Original price was: 2790,00 €.Current price is: 2390,00 €.

Võimas ja täpne vintpüss, mis on loodud pakkuma parimat jõudlust ja usaldusväärsust. See 20-tolline relv, mis kasutab populaarset .308 Winchester kaliibrit, on ideaalne valik nii jahimeestele, sportlaskuritele kui ka taktikalistele operatsioonidele.

Seda toodet ei saa osta internetist. Rohkem infot klienditeenindusest.
Kategooriad: ,

Kirjeldus

Ruger SFAR (Small-Frame Autoloading Rifle) on tuntud oma vastupidavuse ja täpsuse poolest. Relv on valmistatud tippkvaliteediga materjalidest, mis tagavad pikaealisuse ja usaldusväärse toimimise ka kõige nõudlikumates tingimustes. Selle täiustatud laskesüsteem ja ergonoomiline disain pakuvad sujuvat ja täpset laskmist, samas kui mugav käepide tagab kindla haarde ja parema kontrolli.

Ruger SFAR .308 Win 20” on varustatud pikendatud liistuga, mis võimaldab kinnitada erinevaid lisaseadmeid, nagu optilised sihikud ja bipoodid, parandades veelgi teie laskmistäpsust ja mitmekülgsust. Olenemata sellest, kas olete professionaalne laskur või entusiast, Ruger SFAR .308 Win 20” vastab teie ootustele, pakkudes suurepärast jõudlust ja usaldusväärsust igas olukorras.

  • Kaliiber: .308win
  • Raua pikkus: 20″
  • 1tk 10rds salv

Loe lähemalt: https://ruger.com/products/sfar/specSheets/5615.html

Lisainfo

Tootja

Kaliiber

.308win