Relvaloakoolitus

«Relvaloa taotlejatele, kes soovivad ettevalmistust politsei relvaeksamiks, pakume vastavat erikursust mis sisaldab nii teoreetilise kui praktilise osa.»

Taktikalise Laskmise Keskus (TLK) pakub spetsiaalset koolitust politsei relvaeksamiks valmistujatele, mis hõlmab nii teooriat kui ka praktikat. Teooriaosa keskendub relvaseadusele ja praktilistele juhtumitele, kestab umbes 5-6 tundi ning toimub kord kuus Tallinnas ja Tartus.

Relvaloa kursus

Meie relvaloa kursuse teooriaõpe hõlmab põhjalikku seadusandlust, sealhulgas Relvaseadust ja Karistusseadustikku, ning sisaldab praktilisi juhtumianalüüse ja kohtulahendite näiteid. Koolituse kestus on umbes 5-6 tundi.

Oluline on rõhutada, et meie teooriaõpe ei lõppe koolituse päevaga. Koolitaja Tõnu Adrik pakub individuaalset konsultatsiooni ja juhendamist lisatasuta ka edaspidi, kuni relvaloa väljastamiseni. Samuti oleme valmis Teid edaspidi abistama kõikides relvaomanikuks olemise praktilistes küsimustes.

 

Koolituse Ajakava

  • Tallinn: Teooriaõpe toimub üks kord kuus teisipäeviti Nõlva 9 Keskuses algusega kell 16:00. Koolitus kestab umbes kella 21:00-21:30-ni. Täpsema info koolituskuupäevade kohta leiate meie kodulehelt ja Facebooki lehelt.
  • Tartu: Koolitus toimub kord kuus laupäeviti Teguri 28a Keskuses algusega kell 10:00. Koolitus kestab kogu päeva ning järgib samu põhimõtteid — individuaalne konsultatsioon ja abi kuni relvaloa saamiseni.

 

Relvaõpe

Relvaõpe hõlmab ohutustehnika, relvaliikide tehnilise poole ja korrektse käsitlemise õppimist ning praktilist lasketreeningut. See koosneb kolmest 45-minutilisest õppetunnist instruktoriga, mis toimub individuaaltreeninguna eelkokkuleppe alusel. Lasketreeningu osi saab kasutada aasta jooksul alates teooriakoolituse toimumise päevast. Kasutamata praktilise laskekoolituse aega ei saa hiljem kasutada teiste teenuste tasuta broneerimiseks lasketiirus.

 

Lisateenused ja Soodustused

Pakume soodustingimustel lisalaskemoona. Kõik relvaloakoolituse osalejad saavad Glock püstolile 15% soodustust tavahinnast.

 

Registreerimine ja Hind

Koolitusele registreerimiseks palume saata oma nimi, telefoninumber, aadress ja koolituse eest maksja andmed e-posti aadressile info@tacticalshooting.ee.

Relvaeksami ettevalmistuse paketi hind on 290 eurot (sis. KM 22%), mis sisaldab kõiki koolitusega seotud kulusid: materjalid, instruktori ja lasketiiru rent, relva rent ja 50 padrunit. Koolitusest loobumise korral maksame raha tagasi järgmiste tingimuste alusel: teavitades vähemalt 5 päeva ette, tagastame 100%; 3 päeva ette teavitamisel 50%; kohale ilmumata jätmisel ja teavitamata ei tagastata koolitustasu.

 

Erandid Relvaeksamist

Relvaseaduse § 35 lg 7 kohaselt ei pea füüsilise isikuna relvaloa saamiseks relvaeksamit sooritama politseiametnikud, vanglaametnikud, tegevväelased, abipolitseinikud ning Kaitseliidu tegevliikmed, kellel on teenistus- või sõjaväerelva kandmise õigus ja kes vastavad teenistuses esitatavatele tervisenõuetele.

 

Kvaliteetne ettevalmistus ja individuaalne lähenemine

Pakume Eestis parimat ettevalmistust politsei relvaeksamiks, mida kinnitavad meie kursusel osalejad oma edukate sooritustega. Meie tugevuseks on individuaalne lähenemine ning väikesed õppegrupid, mis võimaldavad vahetut kontakti instruktori ja osalejate vahel. Praktilised treeningud toimuvad 1:1-le koolitatava ja instruktori vahel, tagades parima võimaliku tulemuse ja oskuste-teadmiste efektiivse kinnistumise.